Visningshytta Saga 114 - Turufjell

Velkommen til Saga 114 på Turufjell!

Hytta ble ferdigstilt høsten 2021 og er vår første visningshytte i Sagaserien.

Å oppleve den gode hyttestemningen kan være nettopp det startskuddet du trenger for å komme i gang med hyttebyggingen. Går du med drømmer om å bygge hytte kan dette være et fornuftig sted å begynne.

Mange lar seg imponere over opplevelsen og tilstedeværelsen av natur i en Nordlyshytte. Sjenerøse vindusflater fra gulv til tak åpner for et lyst og luftig fellesareal som i samspill med omgivelsene utenfor gir en unik følelse av å være i ett med naturen.

Med sitt stilrene og funksjonelle uttrykk føyer hyttene seg inn blant de mer moderne i sortimentet. En lys og romslig vinkelhytte som gir rikelig med naturkontakt. Kjøkken og stue er praktisk plassert langs utgangen til delvis overbygd terrasse som byr på gode, skjermede uteplasser langs solveggen.

Åpningstider visningshytter

Lørdag 24. september kl. 12-14

Søndag 16. oktober kl. 12-14

For visning andre dager, ta gjerne kontakt med oss.

Turufjell

Som hytteinnbygger i Flå får du helårstilgang til Hallingdal, et av de mest allsidige og spennende dalførene i Norge. Kalde og snøsikre vintre, varme somre, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann. Og alt sammen venter på deg bare 90 minutter fra Oslo, omtrent halvparten av tiden du bruker til de mer tradisjonelle hytteområdene lenger nord i dalen. Kortreiste, store naturopplevelser – det er hyttelivet på Turufjell sagt med tre ord!

Turufjell vil gi opplevelser på alle kanter – i sentrum av Flå ligger bjørneparken. Her kan du se elg, rådyr, bjørn, rev, ulv, krokodiller, reptiler og gaupe i sitt naturlige habitat. I Flå finner du mange majestetiske topper og vakker høyfjellsnatur.

Du kan nyte en sjelden blanding av gammelt og nytt. Flå har kjøpesenter som har åpent 7 dager i uka. Også rundt hytta blir det et rikt og allsidig tilbud. Det er milevis med langrennsløyper, det blir et fantastisk alpinanlegg med et stort og varierende utvalg nedfarter og deler av løypene blir tilrettelagt for sykkel om sommeren.

Trykk her for mer informasjon om Turufjell.

BRIMI Nordlyshytta
BRIMI Nordlyshytta 3
BRIMI Nordlyshytta 9
BRIMI Nordlyshytta 7
BRIMI Nordlyshytta 10
BRIMI Nordlyshytta 11