Tilvalg

Ofte kan det være akkurat de små tingene som skaper helhet og trivsel. Nordlyshytter kan tilby flere forskjellige muligheter til å sette ditt eget preg på hytta.

1112-1-of-1-17-2

KLASSISK ELLER MODERNE

Som standard i hyttene leveres det vinduer med hvitmalt karm. Om du ønsker et annet uttrykk på din hytte kan koksgrå vinduer leveres mot tillegg i pris. Vi tilbyr to ulike sprosseløsninger på vinduene. Klassisk sprosseløsning har en tradisjonell inndeling med ruter. Moderne sprosseløsning har én horisontal sprosse. Alle sprosser er avtagbare, så ønsker du å fjerne det helt er dette også mulig

P3 A2241

SALTAK
Et saltak over inngangen skjermer inngangspartiet mot regn og snø, samtidig som det gjør fasaden mer spennende. Saltak kan også kombineres med utvendig bod.

IMG 9932

UTVENDIG BOD
Har du behov for ekstra bodplass kan en utvendig bod bygges i forlengelsen av taket på langsiden av hytta. Boden leveres isolert og gir en enkel og praktisk løsning for oppbevaring eller skismøring rett utenfor inngangsdøra. Takoverbygg kan leveres i sammenheng med boden.

2097294541

NEDTRUKKET TAK
På Polarserien kan taket på stue-utstikket trekkes ned til å møte hovedtaket. Enten i tillegg til overbygget i front, eller i stedet for. På denne måten får hytta et noe mer dempet uttrykk i terrenget, samtidig som det gir litt overbygget areal på hver side. Denne løsningen benytter vi ofte der kommunen har begrensninger på gesimshøyden.

Torvtak

TORVTAK
Som standard leveres hytta med takshingel, men om ønskelig kan den også leveres med torvtak. Ønsker du å bruke lokal torv, leverer vi gjerne underlaget.

IMG 0469

UTVIDET TERRASSE
Det terrassearealet som er inntegnet på standardtegningen følger med i leveransen. Om det er ønskelig kan terrassen utvides i hyttas front eller på siden.

Polar 98 Drobak web 11

UTTRUKKET HEMS
Uttrukket hems på hyttas gavlvegg kan leveres med 1,2 meter eller 2,4 meter uttrekk. Det overbygde taket gir noe beskyttelse mot regn og passer godt til hyttas design. Hemsrommet over blir tilsvarende utvidet og gir rikelig plass. Kan gjerne kombineres med skråvinduer på hems.

IMG 2743

KOTTLUKE
Kottluke på hemsrom kan monteres i knevegg for å utnytte plass til ekstra oppbevaring. Døren er fullisolert og kan leveres ubehandlet eller hvitmalt.

5 P3 A4073

SKRÅVINDUER I GAVLVEGG
Skråvinduene kan erstatte det ordinære hemsvinduet i gavlen om du ønsker mer lys til rommet, eller et bredere utsyn. Vinduene kan også settes inn i hemsstuen på Lofotenserien dersom du skulle ønske å lukke igjen mellom 1 etg. og hemsen. Vinduene kan åpnes.

1112 51 of 79 2

KOKSGRÅ DETALJER
For et mer dempet uttrykk kan innerdører og trapp med rekkverk leveres i koksgrått.

IMG 3195fb8f00013e25765b8b3f69e08474 V

HELTRE EIKEGULV
Børstet hardvoksoljet eikegulv kan leveres i hyttas førsteetasje om et hardere og mer robust gulv ønskes. Leveres i 20x147 i fargene arctic og kongle.