Overflater

Med unntak av vinduer og dører leveres hele hytta med ubehandlede overflater som standard. Her er det store muligheter til å sette sitt eget preg på hytta ved å behandle selv i egne farger, eller å få det ferdig behandlet fra fabrikk i våre alternativer.

5 P3 A5789 2

GULV OG TRAPPETRIN

Gulvet i hytta kan leveres overflatebehandlet i våre utvalgte farger. Med fargebehandlingen leveres furugulvet også børstet for å få en mer slitesterk overflate. Trapp kan leveres hvitmalt eller koksgrå og med trinn i samme farge som gulv. Rekkverket i trappen leveres med stålspiler, alternativt hvitmalte eller koksgrå trespiler.

5 P3 A5803 2

UTVENDIG PANEL

Utvendig kledning kan leveres med en tre-strøksbehandling gjort på fabrikk. Panel, omramming og vindskier leveres råtebehandlet, grunnet og med ett strøk beis/maling i den fargen du ønsker fra Jotun sitt fargekart. Synlige snittflater, dragere og søyler må behandles av kunde i etterkant. Liggende dobbelfals panel leveres som standard. Stående Låvekledning Rett kan leveres som alternativ.

5 P3 A5762

INNVENDIG VEGG- OG TAKPANEL

Innvendig vegg- og takpanel kan leveres ferdig behandlet fra fabrikk i vårt fargeutvalg. Stående skyggepanel leveres som standard. Alternativt kan slettpanel leveres uten pristillegg. Begge paneltyper kan også monteres liggende.

5 P3 A5754

FLISER

Bad leveres med panel på vegger og flislagt gulv og dusjhjørne. Her kan det velges mellom fliser i våre standardfarger, og størrelser.

1112 73 of 79 2 kopi

KJØKKEN

Ved nøkkelferdig hytte følger komplett kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra IKEA med i leveransen. Standard løsning leveres med Kungsbacka hvit front og marmormønstret benkeplate. Alternativene Bodbyn Grå (over) og Lerhyttan med eikeplate kan også leveres mot tillegg i pris.

5 P3 A4504

BADSTUE

Polar 110 og Polar 118 inkluderer badstue i standard leveranse. I de andre modellene kan vi gjøre tilpasninger på planløsningen for å levere badstue om ønskelig. Det leveres da med granpanel til vegg og tak og tre rister som legges rett på betonggulvet. Materialer til sittebenker følger også med.