Sjønær hyttedrøm

Atløy utspiller seg som en spektakulær forestilling fra sofakroken til Astrid Marie Vie. Gjennom store vinduer slipper naturen, båtlivet og solskinnet helt inn i hytta – en eventyrlig verden av holmer og skjær, slik skjærgårdsidyllet er kjent for.

KORT VEI TIL KOS
Når bildørene klappes igjen bruker familien knappe en og en halv time med bil fra hjemstedet i Førde, Sogn og Fjordane. Da står glede, sjøliv og oppdagelsesferder for tur. – Hytte for oss er familietid og avkobling fra hverdagen. Vi voksne har også mye mer tid, noe barna helt sikkert setter pris på. Vi elsker å være på hytta. At skjærgården er så lett tilgjengelig for aktiviteter, gjør Atløy til et godt fristed som Astrid har stor glede av ådele med andre. Turer til de ytterste holmer og skjær, gåturer i skogen og på fjellet er derfor selvfølgeligheter når familien besøker hytta.

NORDISK SKJØNNHET
Hytta gløder innvendig når lyset spiller over de matte flatene på hytta. Det hvite krydres med møbler i naturmaterialer og innslag av mørke, varme detaljer. – Jeg liker å ha minst mulig rundt meg og spesielt på hytta der vi reiser for å koble av. Vi trenger ikke kunst på veggene, gardiner eller masse pyntegjenstander. På hytta har vi bare det vi trenger, fortelle hun. Den minimalistiske, nordiske stilen gjør at naturen får spille hovedrollen. Langtrukne måltider nytes gjerne foran de store vinduene i panoramautbygget.

SELVGJORT ER VELGJORT

Vi ønsket en hytte med store vindusflater og god takhøyde, men ville ikke bruke unødvendige kostnader på arkitekt, forteller Astrid. Med elektroklar leveranse fra Nordlyshytter fikk familien mulighet til å tilpasse overflatene i hytta. God egeninnsats resulterte i en minimalistisk sjøhytte som familien benytter til avkobling i helger og ferier. - Vi er spesielt fornøyd med stuen vår, særlig på grunn av de store vinduene og høyden under taket, forteller hun. Veggene – som i all enkelhet består av glatte gipsflater – står i god kombinasjon til det lyse laminatgulvet i stue- og kjøkken.

Astrid-Marie-Vie-7589910960_IMG_8602
Astrid-Marie-Vie-7589915520_IMG_8590
Jonas-jacobsson-1128283-unsplash
Astrid-Marie-Vie-fullsizeoutput_217b
Astrid-Marie-Vie-IMG_0109
Astrid-Marie-Vie-fullsizeoutput_2147
Astrid-Marie-Vie-fullsizeoutput_214e
Aaron-lee-378203-unsplash
Astrid-Marie-Vie-IMG_7629
Astrid-Marie-Vie-IMG_7960
Yannis-papanastasopoulos-326172-unsplash
Mourad-saadi-1260063-unsplash