Prisbeskrivelse

Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby ulike løsninger for oppsett utover leveranse av byggesettet. Her finner du en oversikt over hva de forskjellige alternativene innebærer. Alle leveransene forutsetter at grunnarbeid og fundamentering er ferdigstilt før vi kommer til byggeplassen.

Nøkkelferdig leveranse inneholder:

Komplett byggesett
Råbygg montert
Tak tekket
Takrenner montert
Råbygg isolert
Råbygg plastet
Innvendig reisverk montert
Gulv lagt på hems
Gulv lagt i 1 etg.
Elektrointallasjon
VVS installasjon
Panelt bad
Flislagt entré
Kjøkkeninnredning m/hvitevarer
Baderomsinnredning
Peisovn med stålpipe
Terrasse montert
Innsending av byggesøknad
Koordinering i byggeperioden
Søknad om ferdigattest

Hytta er ferdig og klar til bruk. Bygget leveres komplett med panelt bad, baderomsinnredning, kjøkkeninnredning med hvitevarer og peisovn med stålpipe. Nøkkelferdige prosjekter leveres i samarbeid med sideentreprenører som fakturerer kunde direkte for sine arbeider. Utarbeidelse og innsending av byggesøknad uten dispensasjoner, samt ferdigattest inngår i prisen. Nøkkelferdig leveranse forutsetter at det er kjørevei for store biler helt frem til tomten, samt at det ikke skal bygges på sokkel / underetasje.

Elektroklar leveranse inneholder:

Komplett byggesett
Råbygg montert
Tak tekket
Takrenner montert
Råbygg isolert
Råbygg plastet
Innvendig reisverk montert

Gulv lagt på hems


Hytta er ferdig oppsatt utvendig. Innvendig er hytta isolert og plastet, reisverk for innvendige vegger er satt opp og gulvet på hemsen er lagt. Det er da klart for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker. Materialer til terrasse og innvendig trevirke er inkludert. Peisovn og pipe besørges av kunde. Elektroklar leveranse forutsetter at det er kjørevei for store biler helt frem til tomten, samt at det ikke skal bygges på sokkel / underetasje. Leveres i samarbeid med FH Entreprenør.

Byggesettleveranse inneholder

Komplett byggesett

Utvendig og innvendig materialpakke levert på byggeplass i henhold til våre tekniske spesifikasjoner og generelle betingelser. Reisverk og sviller leveres precut, hvor alle deler er godt merket og pakket i logisk rekkefølge med monteringstegninger.

Frakt/avstandstillegg

Byggesett leveres i hele landet mens oppsett kan tilbys fra Trøndelag og sydover. Priser er alltid oppdatert på vår hjemmeside. Frakt beregnet fra vår leverandør Gausdal Landhandleri sitt lager på Lillehammer kan tilkomme.

Snekkertjenester/oppsett

Når byggesettet har ankommet tomten står vårt søsterselskap FH Entreprenør klar til å hjelpe deg med oppsett av din nye hytte. Selskapet har over 300 egne ansatte snekkere og flisleggere med spesialkompetanse på oppsett av Nordlyshytter. Firmaet har solid økonomi og gjennomføringsevne, og alt leveres til avtalt pris. Ved nøkkelferdig leveranse benyttes lokale rørleggere og elektrikere som i likhet med FH Entreprenør fakturerer kunden direkte for side arbeider.

Grunn- og støpearbeid

Grunnarbeider, framføring av el og vann/kloakk til byggegruve samt støping av plate er ikke inkludert i ovennevnte priser og må ferdigstilles før vi starter vårt arbeid.

Overflatebehandling av materialer
Alle innvendige overflater i hytta kan, mot tillegg i pris, leveres ferdig behandlet fra fabrikk i våre utvalgte farger. Utvendige materialer kan, mot tillegg i pris, leveres med en tre-strøks­behandling gjort på fabrikk. Panel, omramming og vindskier leveres råtebehandlet, grunnet og med beis/maling i den fargen du ønsker fra Jotun sitt fargekart. Synlige snitt­flater, dragere og søyler må tas av kunde i etterkant.