Bilde prisbeskrivelse

Prisbeskrivelse

Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby ulike løsninger for oppsett utover leveranse av byggesettet. Her finner du en oversikt over hva de forskjellige alternativene innebærer. Alle leveransene forutsetter at grunnarbeid og fundamentering er ferdigstilt før vi kommer til byggeplassen. Stedlige krav utover våre leveransespesifikasjoner vil komme som et tillegg. Alle prisene i katalogen er inkl. mva.

Byggesett farge

Byggesett

Utvendig og innvendig materialpakke levert på byggeplass i henhold til våre tekniske spesifikasjoner og generelle betingelser. Reisverk og sviller leveres precut, hvor alle deler er godt merket og pakket i logisk rekkefølge med monteringstegninger.

Elektroklar farge

Elektroklar

Hytta er ferdig oppsatt utvendig. Innvendig er hytta isolert og plastet, reisverk for innvendige vegger er satt opp og gulvet på hemsen er lagt. Det er da klart for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker. Materialer til terrasse og innvendig trevirke er inkludert. Peisovn og pipe monteres av kunde. Elektroklar leveranse leveres i samarbeid med FH Entreprenør

Nokkelferdig farge

Nøkkelferdig

Hytta er ferdig og klar til bruk. Bygget leveres komplett med flislagt bad, baderoms innredning, kjøkken-innredning med hvitevarer og peisovn med stålpipe. Nøkkelferdige prosjekter leveres i samarbeid med sideentre-prenører som fakturerer kunde direkte for sine arbeider. Utarbeidelse og innsending av byggesøknad uten dispensasjoner, samt ferdigattest inngår i prisen.

Les mer om nøkkelferdig hytte

Byggesett Elektroklar Nøkkelferdig
Komplett byggesett*
Råbygg montert
Tak tekket
Takrenner montert
Råbygg isolert
Råbygg plastet
Reisverk innvendig
Gulv lagt i 2. etg/hems
Gulv lagt i 1. etg
Elektroinstallasjon
VVS installasjon
Flislagt bad
Flislagt gang/entré
Kjøkkeninnredning
Baderomsinnredning
Badstueinnredning
Hvitevarer
Peisovn med pipe
Terrasse montert
Innsending av byggesøknad
Byggeleder i byggeperioden
Innsending av søknad om ferdigattest

Frakt
Byggesett leveres i hele landet mens oppsett kan tilbys fra Trøndelag og sydover. Prisene gjelder for alle leveranser inntil 25 mil fra vårt lager på Minnesund. Utover 25 mil gjelder følgende tillegg: Leveranse av byggesett kr. 700,- pr overskytende mil, elektroklar kr. 1.100,- og nøkkelferdig leveranse kr. 1.400,- pr overskytende mil. Spesielle fraktbetingelser gjelder for byggesett til Nord-Norge.

Grunn- og støpearbeider
Grunnarbeider, framføring av el og vann/kloakk til byggegruve samt støping av plate er ikke inkludert i ovennevnte priser og må ferdigstilles før vi starter vårt arbeid.

Snekkertjenester / oppsett
Når byggesettet har ankommet tomta står FH Entreprenør AS klar til å hjelpe deg med oppsett av din nye hytte. Selskapet har over 300 egne ansatte snekkere og flisleggere med spesialkompetanse på oppsett av Nordlyshytter. Firmaet har solid økonomi og gjennomføringsevne, og alt leveres til avtalt pris. Ved nøkkelferdig leveranse benyttes lokale rørleggere og elektrikere som i likhet med FH Entreprenør fakturerer kunden direkte for side arbeider. Skulle du ønske en totalentreprise kan vi levere dette mot 10% tillegg i nøkkelferdigpris.