Ny, innholdsrik hyttekatalog

Vi har noen spennende nyheter til dere i årets katalog! Ikke bare har katalogen fått et nytt utseende, men den har også fått et helt nytt innhold. Her er noen godbiter du kan vente deg.

Av nyhetene i årets katalog bør du særlig merke deg våre nye kampanjemodeller Lofoten 94, Lofoten 103 og Lofoten 112, som alle leveres med utenpåliggende bod inkludert i prisen. Samtlige hytter i Lofotenserien har også fått utbygget hems slik at det blir tett mellom etasjene. Dette gir betydelig større areal på hemsen og ikke minst et flott utsyn fra panoramavinduene. De tre største hyttemodellene i serien har fått en romslig garderobe i tilknytning til entréen, og kjøkken og stue er plassert i vinkel for å skape mer avstand mellom de ulike sonene.

Merk at også Polar 127 er tegnet i ny versjon. Her har vi videreført de gode løsningene fra Polar 110 og Polar 118. Stuen er utvidet og det er gitt plass til garderobe i tilknytning til entrèen. Kjøkkenet er tegnet om for å gi plass til kjøkkenøy.

For Sagaserien er Saga 100 endret slik at kjøkkenet utvides og skjermes fra oppholdsrommet. Slik vil man oppleve å få flere soner i hytta.

Vil du vite mer? Bestill katalogen gratis her

Lofoten 94 Summer
02 01

Doble terrassedøren og store vindusflater I front, gjør Lofotenserien til en populær hytteserie. Her med uttrukket hems.

02 02

For de tre største hyttene i Lofotenserien er kjøkken og stue plassert i vinkel for å skape mer avstand mellom de ulike sonene

Svae10

Uttrukket hems gir større areal samt nydelig utsikt fra panoramavinduene

Polar110 6

Polar 110 og Polar 118 har mottatt gode tilbakemeldinger for sine kjøkkenløsninger med øy. I år har vi videreført løsningene til Polar 127 også.