Hedmarksvidda hyttegrend

Dypt inne i Hedmarksskogen, på naturskjønne Budor, finner du Hedmarksvidda hyttegrend. Hedmarksvidda Hyttegrend er et flott hyttefelt rett ved skianlegget, kun 90 minutter fra Oslo.

Kort reisevei til hytta er noe som blir mer og mer etterspurt i en hektisk hverdag. Fra Oslo kommer du deg til Hedmarksvidda Hyttegrend og Budor på gode motorveier som strekker seg nesten helt frem.

Hyttefeltet bebygges med Faun Gruppen`s varierte og mest etterspurte hyttemerker. Finn den hytta som tiltaler deg mest og velg en tomt. Mulighetene er mange og valget er ditt!

Sommer på Budor

Det er mange muligheter for å nyte naturen også om sommeren på Budor. Her finner du fine stier og veier som du kan gå og sykle, Budor Sykkelpark har også nylig åpnet. Bli med på kanopadling, stolpejakt eller ta deg en dukkert i et av vannene i området.

2 T5 A4641
2 T5 A4816

Budor skianlegg

Budor skianlegg er et flott skianlegg for hele familien. Området er oversiktlig og spesielt tilrettelagt for barn og ungdom. Skianlegget ligger 300 meter fra Budor Gjestegård og er et paradis for slalåm, snowboard og kjelkeaking.

2 T5 A6757 2
2 T5 A6779 2

Langrenn - mil etter mil

Budor er et utmerket sted for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper inkludert Løiten Almenning og Vang Almenning. I skitrekket på Budor er det mulighet for utleie av langrennsutstyr. Med velpreparerte løyper er det noe for hver smak. Løypene blir hyppig brukt av alt fra familier til toppidrettsutøvere.

140217 Budor 01
140217 Budor 04

Meld interesse

For et skriftlig pristilbud og en utfyllende leveransebeskrivelse fra alle parter, ta kontakt med:

Hildegunn Sanne
Selger, Nordlyshytter
Tlf: 900 67 366
hsa@nordlyshytter.no

Her du spørsmål til prosjektet, eller ønsker en befaring i feltet? ta kontakt med:

Fredrik Hammarlund
Prosjektansvarlig
Tlf: 413 66 416
fredrikh@faun.no