Sørlandsidyll i Risør

Sommer. Lite kan vel måle seg med den befriende følelsen av å sitte på terrassen og nyte utsikten av sjø og solvarme svaberg en sensommerkveld. Den enkle gleden og lyden av bølgeskvulp og båter som drar seg forbi i sakte fart. Vinduer og dører som står på vidt gap. Turer i kajakken, krabbefiske og uhøytidelige sommermiddager med gode venner. Sjøen er et sted for rekreasjon og ro – det er vi alle enige om. Som hytteinnbygger på Kallarberget får du tilgang til alt dette – og enda litt til. Går du med drømmer om et hytteliv langs sjøen kan du nå sikre deg hytte blant 28 store, sørvendte utsiktstomter med nærhet til kystlivet.

EN UNIK MULIGHET
Det er nok ikke uten grunn at interessen og nysgjerrigheten for sørlandsidyllet i Risør så langt har meldt seg stor. Overraskende er det heller ikke, for det er sjelden at slike unike kystperler kommer for salg i Risørområdet. Feltet blir et av få områder langs sørlandskysten hvor det tilbys nye hytter på store utsiktstomter. For den solglade er det også godt å vite at Kallarberget ligger på en høyde som gir sol fra vest til langt ut på kvelden. Når solen har tatt på seg sitt bredeste smil, er det bare å legge seg tilbake i godstolen og la timene slumre av gårde. Hva med et forfriskende bad i mellomtiden?

"DEN HVITE BY VED SKAGERAK"
Det finnes småbyer, også finnes det Risør. Den sjarmerende trehusbyen, også kalt «Den hvite by ved Skagerak» er blant kystbyene i Norge som har flest soldager i året. Det er en opplevelse i seg selv å beundre de hvite, gamle trehusene langs gatene. Ta en godbit på en av de mye omtalte bakeriene, eller kjøp med ferske reker og krabber hjem til hytta og inviter til et lystig lag på terrassen. I Risør er mulighetene mange!

Med gode solforhold, felles småbåthavn og mulighet for egen båtplass, ligger forholdene til rette for glade dager på Kallarberget. Ønsker du å utforske området rundt hytta er Kallarberget og øvrige deler av Risør omkranset av flotte, velholdte turstier. Her finner man rundløyper som passer både barn, voksne og de som ønsker en ekstra utfordring. Dersom man ikke ønsker å ta bil eller båt til Risør by, finnes det turstier helt fra Kallarberget og inn til sentrum av Risør.

Eirik skarstein 1056839 unsplash
Mourad saadi 1260063 unsplash
Skjermbilde 2019 06 17 kl 11 48 17

USJENERTE, STORE TOMTER

Noe av det mest unike med Kallarberget er størrelsene på tomtene. Hele den nyregulerte eiendommen er på rundt 260 mål, som betyr at de 28 hyttetomtene er ekstra store. I snitt er størrelsen på tomtene rundt 1400 kvm, men noen er så store som 4000 kvm. Når det også er store friområder, får de aller fleste mye plass foran og bak hytta. Her er det nok av plass for hele familien å boltre seg på. Tomtene ligger sørvendt rundt 50 meter over havet, som gjør at man får stor glede av solen hele dagen. I og med feltet ligger på denne høyden og har ingen høye fjell bak, får også hyttene godt med kveldssol. Hele eiendommen har 1300 meter med strandlinje.

Ønsker du mer info om tilgjenglige tomter?
Ta kontakt med Kallarberget her

Som perler på en snor

Få ting kjennetegner vel Sørlandet bedre enn de sjarmerende, hvite byene som ligger som perler på en snor langs kysten. For Kallarberget har vi hensyntatt solforholdene og den unike utsikten som byr seg fra de ulike tomtene. Hyttene leveres med farger tilpasset det naturlige miljøet i området. Velg blant følgende hyttemodeller i Polar- og Lofotenserien:

Polarserien kjennetegnes av fremskutte midtpartier som gir hyttene en lys og luftig stue med utsikt i tre retninger. Vinkelutbygget i front skaper samtidig gode, lune uteplasser tilpasset skiftende vær- og vindforhold. Utmerket for utsiktstomtene.

Hyttene i Lofotenserien kjennetegnes av den smale bygningskroppen som strekker seg langsmed landskapet og åpner stue og kjøkken mot naturen. Sjenerøse vinduer i front gir et lyst og luftig oppholdsrom som stilfullt orienteres mot skjærgården på utsiden

Samtlige av hyttene leveres med terrasse som vil løpe langs store deler av hyttas sydvendte side. Dette gir hytteeierne flott utsikt over sjøen og den etterlengtede kveldssolen vi stadig er på jakt etter.

Polar 127 eksterior
Polar 110 eksterior
Polar88 eksterior
Lofoten 94 eksterior
Lofoten76eksterior

*Hyttene er å anse som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse. Kontakt Kallarberget for mer info.

Med kystlivet som nærmeste nabo

Det er lett å trives i en hytte som er bygget på naturens premisser. Å oppleve naturen vidstrakt fra sofakroken gjør enhver hyttestund unik og særegen. Sjenerøse vindusflater fra gulv til tak gir opplevelsen av å være ute selv når du er inne. Dette - kombinert med et lyst og luftig interiør - gir deg virkelig følelsen av å eie en sjøhytte. Velkommen inn!

Polar 110 interior2
Polar 110 interior3

- Når terrassedørene åpnes mot skjærgården slår lyder og dufter fra havet helt inn til sofakroken. Morgenbadet nytes kun et par korte meter fra hytta.

Anastasiia vasileva 1581240 unsplash
Katarzyna pracuch 486379 unsplash
P3 A2243
P3 A2255
Jon flobrant 329679 unsplash kopi

- Havet har glede, skjønnhet og utfordringer å by på for alle

Ingo hamm 793320 unsplash
Mael balland 1156948 unsplash