Den perfekte hytta til utsiktstomta!

– Det jeg falt for var de store vinduene, som får maks ut av denne fantastiske utsikten mot sjøen, sier hytteeier Marion Berg (54).

Denne helgen på sensommeren har Marion med seg en hel flokk til hytta på Kallarberget i Risør.
Hun har selskap av kjæresten Geir (62), søsteren Anita (53), sønnen Jonas (27) og nevøen Elias (24). De skal få nyte aller siste bit av hva årstiden har å by på i sommerparadiset Risør.

– Det er helt fantastisk å være her om sommeren. Da skinner solen gjennom de store vinduene fra den står opp i øst til den går ned i vest sent på kvelden!" forteller Marion.

Romslig hytte

Drømmen gikk i oppfyllelse i mars i år, da Marion overtok nøklene til en nybygd hytte signert hytteleverandøren Nordlyshytter.
Hytta på Risør skal ikke bare nytes på sommeren. Her skal familien ha kvalitetstid året rundt.

– Vi har vært her stort sett hver helg siden hytta stod klar. Vi var en stor gjeng her i påsken – jeg tror vi faktisk var 13 til sammen, elleve voksne og to barn. Det gikk aldeles utmerket!

Det var én av de viktigste kriteriene da Marion og familien var på jakt etter hytte til tomten på Kallarberget: Det skulle være plass til barn, barnebarn og venner.

– Vi ville ha en hytte med god plassutnyttelse, hvor vi kan være mange, sier Marion og legger til: Hytta har en stor gang, og det åpne og høye utstikket i stuen fører til at hytta er lys og romslig. Det er plass til mange i fellesområdet, og det er smarte soverom som gir mulighet for å utvide sengeplassene når det er nødvendig.

Men hytta skulle heller ikke være for stor.

Stort sett er man jo ikke så mange, så det var viktig for meg at hytta også fungerer godt til å bare være én eller to her. Noen ganger stikker jeg opp alene for å ta hyttekontor på fredager, så kommer kanskje noen etter til helga.


NORDLYSHYTTER POLAR 110 UTSIKTSTOMTER21

Imponert over kvaliteten

Hyttefeltet på Kallarberget er preget av flere hytter signert Nordlyshytter.

– Vi la merke til med én gang at denne hytta passet godt inn på feltet. Utbygger anbefalte også Nordlyshytter i og med at de var i gang med bygging av flere og at man dermed fikk god utnyttelse av kapasitet og kunnskap som allerede var der, forklarer Marion.

Kjæresten til Marion, Geir Magne Røvik, blir gjerne med opp på hytta i helgene.

Marion er også veldig fornøyd med prosessen – fra start til slutt.

– Det var veldig smidig og ingen forsinkelser. Fire måneder etter byggestart sto hytta klar til overtakelse. Siden hytta er splitter ny har det også vært ekstra gøy å kunne sette sitt eget preg på hytta gjennom fargevalg og vår egen stil.

Marion har gått for en lys og lett stil med tydelig preg av tradisjonelle sørlandshytter med duse farger og blå detaljer. På nesten hvert eneste rom finner du stråhatter i ulike former hengende på veggen. Og de er ikke bare til pynt, de er perfekte når sola skinner på den nyutvida terrasseplattingen.

– Det er Geir og Jonas som har ferdigstilt plattingen denne helgen. Det ble skikkelig fint med enda mer plass her på uteområdet, sier Marion og legger til: Nå gleder vi oss allerede til sommeren 2023 her på hytta!


NORDLYSHYTTER POLAR 110 UTSIKTSTOMTER19
NORDLYSHYTTER POLAR 110 UTSIKTSTOMTER1
NORDLYSHYTTER POLAR 110 UTSIKTSTOMTER20