Veien til hyttelivet

Hyttelivet skal, i likhet med byggeprosessen, begynne med gode opplevelser. Vi setter vår stolthet i å gjøre prosessen så enkel, ryddig og forutsigbar som mulig - enten du ønsker å gjøre mye eller deler av byggearbeidet selv.

1. Finne

Tomt
Har du bestemt deg for tomt, kan vi være behjelpelig med å finne den hyttemodellen som vil passe tomten best. Er du usikker å hvor du vil bygge kan vi sette deg i kontakt med en av de mange tomteutviklerne vi samarbeider med.

Hyttemodell
Vi har hytter som passer de fleste behov. Ved sjøen, skogen eller på fjellet. Vi hjelper deg med å finne den hytta du ønsker deg.

2. Velge

Valg og tilvalg
Sett ditt preg på hytta. Når du har valgt hyttemodell går vi gjennom mulige tilvalg og tilpasninger som finnes for din hytte, slik at den får den løsningen som passer deg best.

Bestilling
Når du har valgt hyttemodell og om du ønsker hytta levert ferdig oppsatt, delvis oppsatt eller som en byggesettleveranse vil vi inngå en skriftlig avtale.

3. Bygge

Byggesøknad
Før hytta kan bygges må det på plass en byggetillatelse. Vi kan være behjelpelig med søknadsprosessen om du ønsker. Ved nøkkelferdig leveranse er dette inkludert i prisen.

Konstruksjon
Materialer blir produsert etter riktige tegninger og spesifikasjoner. Når byggesettet blir levert på byggeplass står enten din eller vår håndverker klar for å sette opp din nye hytte.

4. Leve

Har vi bygget hytta for deg går vi sammen en overtakelsesbefaring når hytta er ferdig. Etter dette overleveres nøkkelen og du kan starte hyttelivet!