Visningshytta Polar 98 - Turufjell

La deg inspirere av fine farger, spennende materialvalg og gode planløsninger i vår visningshytte på Turufjell!


MG 1775

Turufjell er som skapt for det moderne hytteliv; sydvestvendt og med naturlige terrasser i landskapet. Dette gir deg sol hele dagen, fantastisk utsikt fra alle hyttetomter og fin avstand til naboene både foran og bak deg. Her - ved inngangen til den koselige hyttegrenden - står vår visningshytte, Polar 98, klar til å ta imot gjester.

Velkommen inn

Mange lar seg imponere over opplevelsen og tilstedeværelsen av natur i en Nordlyshytte. Polar 98 på Turufjell er selvfølgelig intet unntak. Sjenerøse vindusflater fra gulv til tak åpner for et lyst og luftig fellesareal som i samspill med omgivelsene utenfor gir en unik følelse av å være i ett med naturen. Kjøkken og stue er smakfullt forent langs hele hyttas langside og gir rikelig med naturkontakt. Hyttas hems imponerer med en fullverdig åpen hemsstue og to hemsrom - perfekt for storfamilien.

DSC05435
DSC05567

Bli Inspirert

Å oppleve den gode hyttestemningen kan være nettopp det startskuddet du trenger for å komme i gang med hyttebyggingen. Går du med drømmer om å bygge hytte kan dette være et fornuftig sted å begynne. Finn den gode hytteroen og se på ulike romløsninger, fargevalg og materialer. Dersom du ønsker å se noen av våre andre hytter kan du også besøke en av våre visningshytter på Hellerudsletta.

Turufjell

Som hytteinnbygger i Flå får du helårstilgang til Hallingdal, et av de mest allsidige og spennende dalførene i Norge. Kalde og snøsikre vintre, varme somre, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann. Og alt sammen venter på deg bare 90 minutter fra Oslo, omtrent halvparten av tiden du bruker til de mer tradisjonelle hytteområdene lenger nord i dalen. Kortreiste, store naturopplevelser – det er hyttelivet på Turufjell sagt med tre ord!

Turufjell vil gi opplevelser på alle kanter – i sentrum av Flå ligger bjørneparken. Her kan du se elg, rådyr, bjørn, rev, ulv, krokodiller, reptiler og gaupe i sitt naturlige habitat. I Flå finner du mange majestetiske topper og vakker høyfjellsnatur.

Du kan nyte en sjelden blanding av gammelt og nytt. Flå har kjøpesenter som har åpent 7 dager i uka. Også rundt hytta blir det et rikt og allsidig tilbud. Det er milevis med langrennsløyper, det blir et fantastisk alpinanlegg med et stort og varierende utvalg nedfarter og deler av løypene blir tilrettelagt for sykkel om sommeren.

Er du nysgjerrig på Turufjell? Klikk her for mer info om området.